Продавець УПХК - Українська Промислова Хімічна Компанія розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
23 відгуків
УПХК - Українська Промислова Хімічна Компанія
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380509561028
+380971706710
УПХК - Українська Промислова Хімічна Компанія
Виталий
УкраїнаКиїв
1028him@gmail.com
Гліцерин Фармакопейний, Медичний

Гліцерин Фармакопейний, Медичний

75 грн./кг

Показати оптові ціни
  • Під замовлення
  • Оптом і в роздріб
  • Код: Глицерин Фарм
Гліцерин Фармакопейний, Медичний
Гліцерин Фармакопейний, МедичнийПід замовлення
75 грн./кг
Купити
+380509561028
  • +380971706710
Купити
+380509561028
  • +380971706710
  • День Години роботи Перерва
    Понеділок 09:00 — 18:00
    Вівторок 09:00 — 18:00
    Середа 09:00 — 18:00
    Четвер 09:00 — 18:00
    Пʼятниця 09:00 — 18:00
    Субота Вихідний
    Неділя Вихідний

    * Час вказаний для регіону: Украина, Київ

  • +380509561028
    +380971706710
    Виталий
    УкраїнаКиїв
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Фасовка 50кг

Гліцерин Фармакопейний

Гліцерин, завдяки його унікальним корисним якостям, широко використовується в різних сферах. Зокрема, це – важливий компонент багатьох косметичних і лікувальних засобів. Його з успіхом застосовують у складі засобів по догляду за всіма типами волосся і шкіри. Крім того, це – обов'язкова складова прозорого (гліцеринового) мила, виготовленого з нуля в домашніх умовах.

Зовнішній вигляд: безбарвна густа рідина без запаху, солодка на смак

Розчинність: добре розчиняється у воді, спирті і попиленгликоле. Не розчиняється в рослинних і мінеральних маслах, в ефірах і диметиконе.

Температурний режим: не можна допускати тривалого нагрівання цього компонента навіть до температури 90-130°C. інакше він розкладається, утворюючи при цьому акролеїн та ацетон.

Властивості: вологоутримуючі, захисне, легкий відбілюючий, регенеруючу, розгладжує, зволожує, заспокоює.

У косметології гліцерин зарекомендував себе, насамперед, як чудовий зволожувач шкіри. Часто входить до складу кремів і гелів по догляду за схильної до сухості, втомленою шкірою. При його введенні такі кошти довше не висихають, продовжуючи у вигляді тонкої плівки зволожувати і захищати шкіру. Добре підходить для догляду за проблемною, атопічної шкірою.

Також його застосовують для розгладження мікрорельєфу шкіри. Під впливом цього компонента шкіра набуває гладкість і шовковистість, здоровий ніжний тон. Крім того, він здатний позбавити від негативних наслідків впливу на шкірний покрив ультрафіолетового випромінювання, у тому числі – від зайвої пігментації.

Його часто застосовується в серіях дитячої косметики, це – чудовий засіб від дерматитів, висипів і подразнень на ніжної дитячої шкіри.

Гліцерин підходить і для введення в косметичні засоби, призначених для пом'якшення проблемних ділянок огрубілою шкіри на ліктях і стопах.

При його введенні в засоби по догляду за волоссям нейтралізується надмірно агресивну дію на шкіру і волосся поверхнево-активних речовин. Гліцерин пом'якшує і зволожує шкіру голови, тим самим сприяючи зміцненню коренів волосся. Також він обволікає кожен волосок по всій довжині тонким захисним шаром, пригладжуючи кутикули. У результаті його застосування волосся стає гладким і шовковистим на дотик, спрощується процедура щоденного догляду за ними.

Також він допоможе позбутися від обветренности губ і хворобливих тріщин на них, викликаних авітамінозом і негативним впливом навколишнього середовища.

Косметичні регенеруючі маски, до складу яких входить гліцерин, застосовують для догляду за шкірою обличчя і волоссям. Також їх використовують для відновлення і зміцнення ослаблених нігтьових пластин.

Часто цей компонент вводять до складу цілющих засобів, призначених для прискорення відновлювальних процесів в шкірних покривах, нейтралізації наслідків механічних пошкоджень.

Також його застосовують для виготовлення гліцеринових рослинних екстрактів, які часто використовуються в косметології.

Прозоре або гліцеринове мило буває не тільки в магазині. Гліцерин, спирт і цукор - ось секрет гліцеринового мила "з нуля". Так само в миловарінні гліцерин стане Вашим незамінним помічником у розведенні пігментів.

Крапелька гліцерину в домашні духи, і аромат зберегтися ще довше...

Крім того, даний компонент часто використовують в побутовій хімії для пом'якшення негативного впливу поверхнево-активних речовин. Також його застосовують в кулінарії, зокрема – при виготовленні кондитерських виробів. Він солодкий ;)

Запобіжні заходи: Слід уникати потрапляння нерозбавленого гліцерину фармакопейного на поверхню шкіри. Ретельно дотримуйтесь пропорцію при введенні цього компонента в косметичні засоби: при передозування він надає висушуючу дію на шкіру і волосся і додає косметиці неприємну в'язку консистенцію.

Основні
Виробник  Власне виробництво
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 75 грн./кг
  • Спосіб упаковки: Металлическая бочка 50кг